Hlavní obsah

Kladno - Příbram 0:2Výhru trefil ve vodních lázních Huňa

MinutaMin. Tým Hráč Akce
44. Huňa 0 : 1
89. Cafú 0 : 2

Radek MalinaPrávo

Vydařené závěry poločasů zajistily hostům první letošní výhru. Příbramští se prosadili Huňou a Dos Santosem po centrovaných míčích do malého vápna shodně minutu před půlí.

Článek

Do přestávky byla Příbram lepším týmem. Zejména díky Dortovi, jenž domácím motal hlavy nápaditými přihrávkami i rychlostí. Nejprve jeho střela těsně minula branku Pavlíka, když ale ve 44. min. zprava poslal centr ke vzdálenější tyči a Beneš neuhlídal hlavičkujícího Huňu, radovali se hosté z vedení.

To se zrodilo v začínající bouřce. Ke kapkám se postupně přidaly kroupy, a tak sudí odložil začátek 2. půle o 30 minut. Ač bylo hřiště totálně pod vodou a nebe v době zahájení hry křižovaly blesky, rozhodčí Jílek snad v dojmu, že je na vodním pólu, terén uznal způsobilým.

Diváky v neustávajícím dešti bavily hlavně komické situace, kdy se hráč řítící se do šance octl bez míče, který zůstával stát v kalužích. Tak se zrodila šance Kladna v 62. min., kdy se balónu místo čekajícího obránce zmocnil Klinka a po jeho centru hlavičkoval Strnad do nohou Krbečka.

Nekončící překopávaná vyhovovala hostům, kteří hlídali těsný náskok a vyráželi do stále více otevřenější obrany Kladna. To za vytrvalého deště bylo blízko po náhodném centru Moravce, po němž hlavičkoval do tyčky Zoubele. Příbram pak výhru pojistila, když centr Plašila protlačil Dos Santos pod padajícím Pavlíkem do sítě.

Kladno - Příbram 0:2 (0:1)
Branky: 44. Huňa, 89. Dos Santos. Rozhodčí: Jílek - Slavík, Tacina. ŽK:  Strnad - Rodrigues, Diváci: 2645 diváků.
Kladno: Pavlík - Mráz, Beneš, Procházka, Hajník (70. Moravec) - Zoubele, Szabo, Strnad, Holub - Tatanašvili (76. Zachariáš), Klinka (64. Šilhán). Trenér Hřídel.
Příbram: Krbeček - Plašil, Müller, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Borek (27. Tarczal), Dort (66. Dos Santos), Fantiš (70. Pilík) - Rodrigues - Huňa. Trenér Marko.

Reklama

Související témata: