Hlavní obsah

Žádná druhá míza, prostě jsem doma, vysvětluje své znovuzrození Kulič

Vrátil se domů a najednou prožívá znovuzrození. Jako by chytil druhou fotbalovou mízu. V mladoboleslavském dresu totiž hraje Marek Kulič na podzim jako vyměněný, velí ofenzívě, dává góly a i jeho zásluhou opanovali ambiciózní Středočeši po nedělním vítězstžví v derby nad Příbramí vedení v ligové tabulce.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Marek Kulič v dresu Mladé Boleslavi se raduje z branky.

Článek

Co se s vámi během léta událo? Kulič na jaře ve Spartě a Kulič teď na podzim v Mladé Boleslavi, to je rozdíl přímo nebetyčný...

Prostě jsem se vrátil domů, hraju zase v útoku a jsem v super mančaftu vedeném výborný trenérem. A v Mladé Boleslavi máme i perfektní publikum.

Takže žádná druhá fotbalová míza, kterou jste v Mladé Boleslavi chytil?

Nemyslím, změna mně prostě pomohla.

Začátek ligového podzimu vyšel vašemu novému týmu báječně, neboť v lize ještě neprohrál, gólů nastřílel ze všech mužstev nejvíc a vede tabulku. Spokojenost tudíž musí vládnout v Mladé Boleslavi veliká...

To ano, ale těžké zápasy teprve přijdou a v nich se ukáže, jak na tom jsme. Už v příštím kole na Spartě a pak doma proti klokanům. Útočný fotbal, který nám ordinuje trenér Uhrin, nám ale zatím vychází a i body přináší, což je důležité.

Zatímco v předchozím domácím vystoupení jste smetli Liberec hravě a lehce, proti papírově mnohem slabší Příbrami jste se na vítězství hodně nadřeli. Proč vám dělala takové problémy?

Každý čekal, že to s ní budeme mít jednoduché, jenže opak byl pravdou. Hrála dobře a hlavně chytře, neboť roztáhla hru a  my se těžko prosazovali. Opticky to dokonce vypadalo, že nestíháme... Ve strašném vedru proto bylo důležité vyzrát na příbramskou obranu rychlou akcí. Dvě nám vyšly a já dal z jedné gól.

Ale i tak jste se strachovali o vítězství pomalu až do samého konce, neboť Rajnochův gól jistoty přišel až v samém závěru...

Utkání jsme ale pod kontrolou měli a soupeře až na vyloženou Plašilovu šanci v samém úvodu k ničemu nepustili. Odehráli jsme nakonec zápas s nulou, což bylo také důležité. I pro další střetnutí, jež nás čekají.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články