Hlavní obsah

VIDEO: Jaroslav Černý gólem překvapil Stínadla i sám sebe

TEPLICE

Vítězná sestava se nemění. Toho se držel slávistický trenér Karel Jarolím, který k ligovému zápasu v Teplicích poslal stejnou základní jedenáctku jaká nastoupila v pohárovém duelu s Crvenou Zvezdou Bělehrad. „Hráči proti srbskému celku odvedli poctivou práci a nebyl nejmenší důvod ke změnám,“ vysvětlil kouč Pražanů.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Slávistický Jaroslav Černý (vpravo) uniká Admiru Ljevakovičovi z Teplic.

Článek

Slavia si odvezla ze severu Čech bod. „Zápas měl i v teplém počasí tempo a nemyslím si, že by nasazení nějak opadlo. Jedna věc mě však mrzí. A sice to, že rozhodčí podle mého názoru odpustil domácím pokutový kop za zákrok Merziče na Čelůstku,“ mínil Jarolím. „Penaltový faul to nebyl, jak jsme se přesvědčili po zápase na videu,“ oponoval teplický trenér Jiří Plíšek.

„Myslím si, že to penalta byla. Přiťuknul jsem si míč před sebe a byl tam určitě kontakt, protože mě teplický hráč trefil. Nepřepadl jsem sám. Pokračoval bych dál, kdyby mě nezastavil,“ tvrdil Ondřej Čelůstka. Ve druhém poločase si vypracoval zajímavou šanci k rozhodnutí. „Spíš jsem měl střílet křížem na zadní tyč. Tu přední většinou brankář vykryje,“ litoval pravý obránce zahozené příležitosti.

Černý tak kuriózní gól ještě nedal

Slávistický gól vstřelil kapitán Jaroslav Černý. „Chtěl jsem centrovat, aby Šenkeřík nebo Hloušek míč tečovali. Ale všiml jsem si, jak se balón točí a říkal jsem si, že by to tam mohlo spadnout. Pak jsem viděl míč až v brance. To bylo překvapení pro celý stadión. Nikdo to nečekal. Takovou kuriózní branku jsem ještě asi nedal,“ líčil krajní záložník.

Teplice podruhé na podzim doma remizovaly. „Proti Slavii jsme chtěli tři body, protože doma se má vyhrávat. Škoda, že jsme vedení neudrželi aspoň do druhého poločasu,“ pokrčil rameny střelec domácího gólu Vlastimil Stožický. „Věděl jsem, kam by mohla směřovat Vachouškova přihrávka a naštěstí to tam prošlo,“ pravil záložník. Na únavu se nechtěl vymlouvat. „Oba celky měly v nohách pohárové duely.Náročnému programu jsme ale uzpůsobili i tréninky, abychom trochu pošetřili síly. V kondici problém není,“ zakončil Stožický.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články