Hlavní obsah

Jablonec nejspíš loví Marka Jarolíma ze Slavie

Josef PešoutPrávo

Výraznou posilu do svých řad chce získat lídr prvoligové tabulky z Jablonce. Měl by to být záložník Marek Jarolím z pražské Slavie, byť to nikdo z jabloneckého klubu nechce zatím potvrdit.

Článek

„Máme vyhlédnutého kreativního hráče do středu hřiště, který by hru usměrnil a vnesl by do ní fotbalovost, jaká nám chybí. Prostě špílmachr. Hledají se těžce, ale i na našich hřištích běhají,“ řekl po zápase s Příbramí jablonecký trenér František Komňacký. „Byl bych rád, kdybychom jeho příchod mohli ohlásit co nejdříve. Nechceme z toho dělat vědu, protože hráče máme takříkajíc na laně a když půjde všechno normálně, mělo by se to vyřešit v nejbližších dnech,“ povídal kouč.

Urychlil hledání posily i duel se Středočechy? „Jestli jsme před zápasem měli nějakou pochybnost a nebyli jsme si jistí, že mužstvo potřebuje novou osobnost, tak po tomto utkání se shodneme, že její příchod je žádoucí. Se šéfem klubu Miroslavem Peltou jsme už na získání nového hráče domluvení. Jeho jméno ale neprozradím,“ tvrdil Komňacký.

Zklamaně opouštěli jablonečtí hráči trávník po zápase s Příbramí. „Neměli jsme herní nápady jako v minulých kolech. Trenér nás nabádal, abychom hru zklidnili, přidali do ní více pohybu a hráli po stranách,“ hlesl útočník David Lafata.

Naopak spokojenost panovala v příbramském táboře. „Jsem šťastný za bod, ale při trochu větším štěstí jsme tady mohli i vyhrát. Měli jsme vyloženější šance než domácí. Dokonce jsme dopravili míč do sítě a musíme se detailně podívat, zda to byl ofsajd nebo ne,“ líčil kapitán Daniel Huňa. A jak viděl ten neuznaný gól? „Věděl jsem, že Fantiš se bude snažit o střelu. Tak jsem se spíš stáhnul na zadní tyč, kde by to mohlo projít. Zábojník míč lehce tečoval a míč přizvedl a já jsem ho pak uklidil do branky. Škoda, že gól neplatil,“ pokrčil rameny.

Reklama

Související témata: