Hlavní obsah

Příbramští Štochl s Fantišem jsou na testech v Celtiku

GLASGOW/PŘÍBRAM

Příbramští fotbalisté obránce Jakub Štochl a záložník Antonín Fantiš odletěli na zkoušku do skotského celku Celtic Glasgow. Talentovaní mladíci budou ve slavném klubu na týdenních testech a sehrají za něj dvě přípravná utkání.

Článek

"Jsme velice rádi, že je o naše hráče zájem v takto významném evropském klubu. Těší nás, že můžeme pokračovat ve velmi dobrých vztazích s tamními funkcionáři. Jednali jsme i o dalších možnostech širší spolupráce," uvedl na příbramském webu prezident klubu Jaroslav Starka.

Sedmnáctiletý Fantiš, který patří k největším talentům českého fotbalu, byl na testech v Celtiku již vloni společně s Milanem Mišůnem. Ten ve skotském celku nakonec zůstal a zatím hraje za rezervní tým. Na podzim si už Fantiš zatrénoval v Juventusu Turín, kde se setkal i s bývalým reprezentantem Pavlem Nedvědem.

Oba mladíci patří ke stabilním členům příbramské sestavy. Fantiš na podzim nastoupil v sedmi utkáních, Štochl dokonce chyběl jen v jednom z 16 duelů. Proti Českým Budějovicím si připsal první gól v české nejvyšší soutěži.

Reklama