Hlavní obsah

Teplicím vypadl druhý útočník, Mareš má problémy s nártem

TEPLICE

Fotbalisté Teplic přišli před začátkem zimní přípravy už o druhého útočníka. Po Andreji Heskovi, který bude na jaře působit ve Slovácku, vypadl i Jakub Mareš. Dvaadvacetiletému hráči špatně srostla zlomená zánártní kůstka a nejspíš bude muset na operaci, i když ji v závěru podzimu odmítl.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Fotbalista Teplic Jakub Mareš

Článek

"Špatně to za dva měsíce srostlo. Budu muset na operaci, prý by se to mohlo zlomit znovu. V noze tak asi budu mít šroub," citoval Mareše server Našeadresa.cz. Vedení teplického klubu informaci zatím nepotvrdilo. Vicemistr světa do 20 let se zranil 15. listopadu; na tréninku tehdy špatně došlápl, pak se rozhodl pro konzervativní léčbu. Ta ale selhala.

Do přípravy se nezapojí ani slovenský útočník Hesek, který bude na jaře hrát za Slovácko. "S Teplicemi jsme prakticky dohodnutí. Teď už řešíme jen formu jeho působení, tedy zda půjde o hostování nebo něco jiného," řekl mluvčí Slovácka Aleš Mazúrek.

O uvolněná místa se poperou Richard Veverka a Martin Jindráček, kteří na podzim hostovali v druholigovém Ústí nad Labem a podle informací ČTK se budou v pondělí ráno hlásit v Teplicích. Veverka pomohl Ústí k překvapivému podzimnímu vedení v tabulce 11 góly. Teplice budou testovat i další hráče, jejich jména ale zatím drží v tajnosti.

Reklama

Související témata: