Hlavní obsah

Plzeňský fotbalista Kolář je po operaci kolena, ale jaro stihne

Týden po operaci kolena se Daniel Kolář začíná pozvolna zapojovat do přípravy s plzeňskými fotbalisty. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník minulé pondělí podstoupil artroskopický zákrok, který vyspravil drobné poranění vnitřního menisku. Kolářova pauza však nemá být dlouhá, na začátku února už hodlá s týmem odcestovat na turnaj do Soči a neměl by tak přijít o start jarní části ligy o posledním únorovém víkendu.

Článek

Kolář doufá, že drobná operace vyřeší problémy s kolenním kloubem, které jej sužovaly už od konce ligového podzimu. "Řekl jsem si, že pokud se to přes Vánoce neuklidní, zajdu za specialistou," citovaly Koláře internetové stránky plzeňského klubu.

Bývalý hráč Blšan a Sparty minulé pondělí podstoupil zákrok v plzeňské nemocnici na Lochotíně, kde jej operoval Petr Nepraš. "Teď alespoň vím, že meniskus mám v pořádku. Doufám, že budu moci co nejdříve jít do plného zápřahu," podotkl Kolář.

Od tohoto týdne už začal s individuálním tréninkem. "Jsem moc rád, že se to udělalo už teď. Že jsme to neodkládali až na zahájení ligy nebo v průběhu sezony," dodal Kolář, který věří, že na jarní ligovou premiéru bude připraven.

Reklama

Související témata: