Hlavní obsah

Sylvestreho chce Middlesbrough i Sheffield, v zimě ale Boleslav neopustí

Milan VlčekSport.cz

Francouzský fotbalový záložník Ludovic Sylvestre v zimní přestávce Mladou Boleslav neopustí, ač se o něj podle britských médií vydatně zajímaly tři kluby z druhé anglické ligy. Že šikovný středopolař na jaře neoblékne dres Middlesbrough, Sheffieldu United ani Leicesteru City, potvrdil ve čtvrtek Sport.cz sportovní ředitel Středočechů Zdeněk Kudela.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Ludovic Sylvestre z Mladé Boleslavi (vpravo) směřuje vpřed s míčem. Sparťan Kamil Vacek ho sleduje ze země. (ilustrační foto)

Článek

„Určitý zájem některých anglických klubů jsme zaregistrovali. Konkrétně se k tomu však vyjadřovat nechci. Mohu jen potvrdit, že Ludovic Sylvestre bude i v jarní sezóně oblékat mladoboleslavský dres,“ řekl Sport.cz Kudela. „Co bude v létě, to v tuto chvíli není na pořadu dne,“ dodal.

Podle serveru Sky Sports Sylvestre upoutal zahraniční pozorovatele svými výkony v podzimní části ligy. Nejvíce pak o služby pětadvacetiletého fotbalisty projevily zájem tři kluby z anglické druhé nejvyšší soutěže.

Přestup bývalého hráče Plzně, Sparty, Barcelony či Štrasburku na ostrovy však není tak jasnou záležitostí, jak britský server uváděl. Vedení Středočechů nechtělo ani konkrétní zájemce jmenovat, natož aby svolilo k hráčovu odchodu.

Mladoboleslavští se tedy svého klenotu nechystají jen tak vzdát. Navíc když byl Sylvestre prvním, jenž v novém roce rozvlnil síť soupeře. Středočeši ve středečním přípravném utkání přidali další tři trefy a porazili druholigový Žižkov nakonec 4:1.

Reklama

Související témata: