Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: Sparťan Pamič odpovídal čtenářům

PRAHA

Nechybělo mnoho a fotbalový obránce Manuel Pamič by se v tuto chvíli nacházel na tureckém soustředění týmu Red Bull Salcburk. Vedení Sparty se však s rakouským klubem nakonec na přestupu talentovaného levého beka dohodlo a Pamič tak v pátek rozprávěl on-line se čtenáři Sport.cz jako nová zimní posila letenského týmu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Obránce Sparty Manuel Pamič (vlevo) před Holeňákem z Liberce

Článek

Chorvatského zadáka mohli sparťanští fanoušci pozorovat v kádru svého oblíbeného klubu od minulé zimy, kdy ze Salcburku přišel na roční hostování. To Pamičovi na Letné však v prosinci skončilo a sparťanské vedení hodně stálo o to, aby třiadvacetiletého obránce získalo natrvalo. Ještě aby ne, člen chorvatské reprezentace totiž nechyběl v jediném ligovém zápase od doby, co na Letnou přišel.

„Manuel s námi podepsal víceletý kontrakt. Jednání byla hodně složitá a zdlouhavá a jsme moc rádi, že se nám povedlo dojít ke shodě," nechal se minulý čtvrtek slyšet personální ředitel Sparty Jakub Otava.

Pamič se během svého působení na Spartě dokonce zapsal mezi střelce, když svému celku pomohl porazit Jablonec. Rodák z istrijského Žminju ve svých třiadvaceti letech dosud působil v týmech NK Žminj, NK Istra 1961, NK Rijeka, naposledy pak v Red Bull Salcburk.

Reklama

Související témata: