Hlavní obsah

Sparta láká Šeba, důrazného útočníka a také slovenského Beckhama

Potřebují ho, protože věří, že by mohl dávat góly. Pokud však fotbalová Sparta získá Filipa Šeba, zatraktivní také společnost na letenských tribunách. Útočník francouzského Valenciennes je občas titulován jako slovenský Beckham. Jeho přítelkyní je totiž modelka Magdaléna Šebestová, Miss Slovensko 2006.

Foto: Sport.cz

Filip Šebo a jeho kráska Magdaléna Šebestová.

Článek

Svého času pořádali ve Skotsku spolu se sličnými přítelkyněmi velké česko-slovenské golfové bitvy. O to pikantnější, že Filip Šebo byl v sezóně 2006/07 hráčem Glasgow Rangers a Jiří Jarošík protagonistou rivalského Celtiku. Na jaře 2010 se mohli sejít na Letné. Fotbalová Sparta lákala k návratu nejprve Jarošíka, který však dal nakonec přednost Zaragoze. Teď má na mušce i Šeba, jenž fotbalově strádá ve Valenciennes.

Pětadvacetiletý útočník tam většinou jen vysedává na lavičce náhradníků a do zápasů zasahuje jen sporadicky v závěrečných minutách. „Tato situace mě samozřejmě netěší. Každý fotbalista chce přece hrát. Zatím se tím však příliš nezabývám. Trénuji, tvrdě makám a čekám na svou šanci,“ řekl nedávno Šebo.

Bývalý hráč Interu Bratislava, Artmedie Petržalka, Austrie Vídeň a Glasgow Rangers se zapsal jako důrazný útočník. V minulých dnech odmítl Slovan Bratislava či francouzský druholigový FC Metz. Na svém kontě má osm reprezentačních startů a Sparta ho ponouká, že by v jejím dresu mohl zabojovat o start na letošním mistrovství světa.

„Na šampionátu si zaslouží hrát ti, kteří vybojovali postup. Já navíc momentálně v klubu nehraji. Pokud se situace rychle změní, najdu si nové působiště, v němž budu střílet góly, a celkově se mi bude dařit, tak určitou šanci mám,“ nedělá si velké naděje.

Missce nevadí, že přítel má na prvním místě fotbal

Zatímco fotbalová kariéra se Šebovi zadrhla, jeho přítelkyni mu mnozí závidí. Však je také vzhledem k partnerskému vztahu s Magdalénou Šebestovou občas nazýván slovenským Beckhamem. Modelka a šéfka luxusního módního domu v Bratislavě se pyšní titulem Miss Slovensko 2006.

„Odmalička jsem vyrůstala mezi sportovci. Máma nám se sestrou vždycky říkala, že si ani nemůžeme najít nikoho jiného než fotbalisty. Byla jsem totiž sobotu co sobotu na každém ligovém zápase, kde hráli moji bratranci,“ brání se slovenská kráska srovnávání s Victorií, která si byla předem vědoma výhodnosti manželství s fotbalovým šampiónem.

Šebestová má svoji kariéru a do Francie za přítelem létá vždy jen na skok. „V práci se mi daří, Filipko mě poslouchá... Myslím, že jsem nejšťastnější žena na světě,“ nechala se slyšet. „Nikdy jsem neřešila, že mám fotbalistu, který má peníze. Nenašla jsem žádný bonus, který by přinesly. Mám milého kluka, který sportuje a dělá, co miluje. A já nemám problém přiznat, že je u něj fotbal na prvním místě a ještě dlouho bude,“ ujišťuje Magdaléna.

Reklama

Související témata: