Hlavní obsah

Fotbalová Slavia klopýtá, Hloušek však přesto tvrdí: Na jaro jsme připraveni

Ač to podle posledních výsledků fotbalové Slavie v přípravě nevypadá, obhájci titulu jsou podle záložníka Adama Hlouška na jaro velmi dobře připraveni. O něčem jiném ovšem hovoří fakta. Sešívaní ve středu zachraňovali remízu 1:1 proti Hradci Králové až v závěru, stejným výsledkem pak v sobotu skončila i generálka proti Ústí nad Labem. „Všichni se na jaro už moc těšíme,“ přiznal Hloušek.

Foto: Petr Horník, Právo

Fotbalista Slavie Hloušek v souboji se Struhárem ze Slovácka

Článek

Liga se kvapem blíží a nedá se říct, že byste výkony v přípravě nějak své ligové konkurenty strašili…

Je pravda, že výsledky v přípravě nijak přesvědčivé nebyly. Například teď proti Ústí už však bylo vidět zlepšení. Byla znát vůle po vítězství.

Góly však moc nepřichází…

Věříme, že první ligový zápas proti Bohemians Praha vyhrajeme, a že se nám co nejdříve podaří smazat manko, které na vedoucí týmy máme. Důležité bude, abychom bodovali v lize.

Přesto zápasy bez výhry před startem jara mohou něco naznačovat…

V týmu cítím u každého hráče, jak moc se na druhou část sezóny těší. Mrzí nás, že jsme proti Ústí teď nevyhráli, ale v lize to snad bude o něčem jiném.

Myslíte si tedy, že jste na jaro dobře připraveni?

Věřím, že jsme všichni připraveni a jsme také pořádně nabuzeni.

Jako talentovaný levák se zkušenostmi z reprezentace jste na přestupovém trhu velice žádaným zbožím. O přestupu v tomto zimním období jste reálně neuvažoval?

Jsem rád, že působím ve Slavii. Nemyslím si, že by bylo vhodné, abych z týmu tak rychle odcházel a zase se musel aklimatizovat na jinou ligu, jiné podmínky. Teď chci bojovat za Slavii.

Reklama

Související témata: