Hlavní obsah

Smejkal se odvolal proti výroku arbitrážní komise

Fotbalista Michal Smejkal se odvolal proti rozhodnutí arbitrážní komise ČMFS, která minulý pátek rozhodla o platnosti jeho smlouvy v Teplicích. Sám hráč však dál trvá na tom, že mu kontrakt vypršel už na konci minulého kalendářního roku, a se severočeským mužstvem se proto přestal připravovat. ČTK o tom informoval hráčův otec Stanislav Smejkal, který je zároveň právním zástupcem třiadvacetiletého fotbalisty.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Mladoboleslavský kapitán Marek Kulič (vlevo) v souboji o míč s Michalem Smejkalem z Teplic.

Článek

Spor nyní bude posuzovat odvolací a revizní komise. "Proti rozhodnutí arbitráže jsme se odvolali, ale dál se v této fázi k věci vyjadřovat nebudeme," řekl Smejkal senior. S teplickým vedením se prý v pátek po výroku arbitrážní komise spojil, ale Smejkal mladší se k teplickému mužstvu ani poté nevrátil. "Nedomluvili jsme se," uvedl Smejkal. Podle něj se jeho syn připravuje na základě individuální tréninkového plánu.

Smejkal se pře s teplickým klubem od závěru minulého roku, kdy své působení na Stínadlech ukončil, protože tvrdil, že mu skončila platná smlouva. Tepličtí však argumentovali tím, že součástí kontraktu byla platná opce ještě na letošní rok, s čímž uspěli i před arbitrážní komisí, byť Smejkal se svým právním zástupcem mají na věc opačný názor. "Trváme na tom, že opce je neplatná," zdůraznil Smejkal.

Reklama

Související témata: