Hlavní obsah

Plzeň nemá na Letné co ztratit

PRAHA

Rozjetý mistr a nováček, který naposledy doma utržil debakl. To je obraz psychického rozpoložení Sparty a Plzně, které se utkají v pondělní televizní dohrávce 10. kola první fotbalové ligy.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Sparta chce doma potvrdit vzestup formy.

Článek

"K dispozici už je i Němec, ale uvažujeme o změnách v sestavě, abychom využili více hráčů. Zatím jsme dělali v podstatě jen vynucené, teď přišel čas dát šanci dalším hráčům. Plzeň rozhodně nepodceníme, nemá co ztratit. Naopak by hráči měli předvést kvalitní výkon z Říma i před svými fanoušky," říkal kouč Sparty Jiří Kotrba.

"Rád bych jako Plzeňák nastoupil, nikdy jsem proti Viktorce vlastně nehrál. Navíc tam mám švagra Petra Smíška, tak bych si proti němu chtěl kopnout," dodal Patrik Ježek.

"Zranili se nám Brazilec Cunha a na konci týdne i Čaloun. Po vypršení trestu se vracejí Limberský a Smíšek. Příčiny debaklu s Příbramí jsme si už vyříkali a je to za námi. Věřím, že to hráče už strašit nebude. Nemá cenu se k tomu vracet, díváme se dopředu. Na Letné chceme uhrát solidní výsledek, nemáme tam jako nováček co ztratit," dodal kouč Viktorie František Cipro.

Dohrávka 10. kola
5. Sparta944116:516
V pořádku je Němec, trenéru Kotrbovi chybějí Petráš a Zbončák.
14. Plzeň92349:179
Po trestu se vracejí Limberský a Smíšek, zranění jsou Čaloun a Cunha.
Zápas řídí rozhodčí Puček. Hraje se od 16:40, vysílá TV Prima.

Reklama

Související témata: