Hlavní obsah

Stanner: Ničí nás fatální chyby

MLADÁ BOLESLAV

Kdo že se to tlačí do pohárů. Teplice? Dlouho to vypadalo, že je nechává Evropa ledově chladnými i v horkém podvečeru. A že Boleslav je tím týmem, který útočí na přední pozice v tabulce. Ale ve druhé půli se Severočeši dočkali. Z penalty, kterou po hodině hry nesmyslně vyrobil domácí Janíček. Skóroval Vachoušek.

Článek

„Naše vůle po vítězství byla značná, odevzdali jsme poctivý výkon, ale znovu jsme udělali fatální chybu. Co udělal Janíček, to se prostě nemůže stát. Bylo to nejhorší řešení. Vždyť i brankář ještě mohl zasáhnout,“ lamentoval domácí kouč Karel Stanner.Janíček se proměnil v solný sloup, Mahmutovič ho lehce oběhl a nakonec byl podražen. „Sráží nás individuální chyby zadáků, ať už hraje ten či onen,“ posteskl si dále Stanner.

Po Kladnu Spartě a Jablonci odjel z města automobilů bodově upokojen další tým akutně potřebující na jaře body. Domácí ale jakoby v úvodu chtěli přebít černou můru v podobě domácích nezdarů. I bez kanonýra Kuliče. „Potíže s břišním svalstvem,“ znělo domácí zdůvodnění střelcovy absence. A Poláček, další nečekaně chybějící hráč? „Vaz v koleně,“ zdůvodňoval Stanner. Šance ovšem byly na straně domácích i bez obou ofenzivních opor.

„S výsledkem jsem s ohledem na vývoj v tabulce spokojen,“ oddechl si po boji kouč hostů Jiří Plíšek, který žije v Boleslavi. „Věděli jsme, že to nebude jednoduché.“

Reklama

Související témata: