Hlavní obsah

Nový šéf fotbalové Slavie vrátil permanentky na loňskou cenu

Cena permanentek na zápasy fotbalové Slavie Praha se vrátila na stejnou výši jako v uplynulé sezóně. Vedení klubu v čele s novým generálním ředitelem Miroslavem Platilem, nástupcem odvolaného Petra Doležala, tak vyhovělo fanouškům, kterým se nelíbilo, že Slavia původně zdražila permanentky až o třetinu.

Článek

"Po dohodě s představenstvem klubu jsme se rozhodli, že ceny permanentních vstupenek ponecháme v loňské výši. Nebylo by přece fér vůči našim fanouškům po nevydařené sezoně vstupné zvyšovat," uvedl na klubovém webu Platil. "Vážíme si každé podpory. Tímto krokem dáváme fanouškům jasně najevo, jak o ně stojíme. Přejeme si, aby do Edenu chodili v co největším počtu a mužstvo podpořili, protože hraje pro ně," dodal.

Ceny permanentek se v sezóně 2009/2010 ligy pohybovaly od 1350 korun do takzvaného kotle až po 3400 korun za místa na hlavní tribuně. V úterý se však roční vstupenky prodávaly až o 33 procent dráž. Slavia se rozhodla cenu vrátit na loňskou úroveň a fanouškům, kteří si koupili permanentky v první den prodeje, vrátí rozdíl od cen platných od 2. června.

Rozhodlo tak vedení klubu, které v úterý večer na svém zasedání vrátilo do funkce trenéra Karla Jarolíma a na postu generálního ředitele nahradilo Doležala Platilem. "Mým prvním úkolem je uklidnit situaci. Musíme se přehoupnout přes události posledních dní. Nyní se vše uzavřelo. Slavia má nového ředitele i trenéra. To je dobrý signál pro všechny. Pro fanoušky, partnery, média a samozřejmě i hráče. Nyní můžeme začít pracovat," uvedl Platil.

Z postu ředitele chce pomoci vrátit Slavii zpět do popředí české ligy, odkud v uplynulé sezóně vypadla. "Po nepodařené sezoně je třeba vrátit Slavii na pozice, na které patří. To znamená, aby navenek nejen vypadala, ale také dokazovala, že je plně funkčním klubem na nejvyšší úrovni. Nemá cenu si namlouvat, že by se v posledním období renomé Slavie nepokazilo. Ano, pokazilo, a proto ho musíme narovnat," dodal Platil.

Reklama

Související témata: