Hlavní obsah

Jablonecký Komňacký: Chystáme přestupovou bombu

Soustředění v domácích podmínkách, středeční přípravný zápas se švédským AIK Stockholm a účast na sobotním turnaji v Čelákovicích, taková je tréninková náplň jabloneckých fotbalistů v tomto týdnu. A prý není vyloučeno, že brzy do týmu přibudou i další dvě nové posily. Alespoň to připustil trenér František Komňacký.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Trenér fotbalistů Jablonce František Komňacký

Článek

Co očekáváte od nejbližšího programu přípravy?

Chceme popracovat na kondiční stránce a zápasy budou zpestřením. Jsme rádi, že jsme hned na úvod získali možnost zahrát si se zahraničním soupeřem. Můžeme si otestovat současné schopnosti. Ale je to v rámci tréninku, takže příležitost proti Stockholmu v Sedmihorkách u Turnova dostanou všichni hráči.

K týmu se v pondělí připojil i obránce Uvíra z Opavy...

Počítáme s ním pro rozšíření kádru. Dáme mu šanci, aby se ukázal. Je to mladý a perspektivní hráč a takových typů nemáme v obraně nazbyt.

Už týden s mužstvem trénuje obránce Krajčík ze Slavie...

Měl by zaujmout post pravého obránce. Takových hráčů v lize mnoho není. Má velmi dobrý přístup a jsme rádi, že je tady. Je to profesionál každým coulem.

Ještě chystáte další posily?

Zajímáme se o kladenského obránce Beneše, jednání probíhají, ale zatím nejsou konečná. A máme rozjednanou jednu přestupovou bombu.

Může to být podobný přestup jako příchod M. Jarolíma ze Slavie loni v září?

Něco podobného. Nechte se překvapit.

Kde budete ladit formu?

Na soustředění v Rakousku, kde během dvanácti dní sehrajeme čtyři zápasy.

Reklama

Související témata: