Hlavní obsah

Obránce Johana by mohl posílit fotbalisty Mladé Boleslavi

MLADÁ BOLESLAV

Fotbalisty Mladé Boleslavi by mohl posílit obránce Petr Johana. Třiatřicetiletý stoper po skončení angažmá v rakouském Wiener Neustadtu s osmým týmem české ligy začal trénovat a do konce týdne se rozhodne o tom, zda v klubu zůstane.

Článek

Třináctinásobný český reprezentant se nedávno rozhodl pro odchod z Rakouska, kde působil dva roky. "Ve Wiener Neustadtu mi skončila smlouva a i když jsem dostal nabídku na prodloužení, rozhodl jsem se vrátit do Čech, protože čekáme druhý přírůstek do rodiny," citovaly Johanu internetové stránky mladoboleslavského klubu.

Johana ve středu podle všeho nastoupí k prvnímu přípravnému utkání proti Kladnu. "Předběžně jsme domluveni a po zápase by se to mělo uzavřít," naznačil Johana, že by brzy měl s klubem uzavřít smlouvu. Mladá Boleslav by se mohla stát čtvrtým českým ligovým klubem, v němž se Johana objeví.

S Libercem získal v roce 2002 ligový titul, totéž se mu v roce 2005 povedlo se Spartou, odkud pak zamířil na rok a půl do tureckého Manisasporu. Po návratu Johana strávil půldruhé sezony v Mostě a předloni přestoupil do Wiener Neustadtu.

Reklama

Související témata: