Hlavní obsah

Fotbalová Slavia vyzkoušela proti Plzni pět zahraničních hráčů

PRAHA

Pět zahraničních fotbalistů vyzkoušel trenér Slavie Karel Jarolím v dnešním přípravném utkání s Viktorií Plzeň. A v zápase, který skončil remízou 3:3, vstřelili testovaní hráči všechny góly pražského celku. Dva dal argentinský útočník Lucas Concistre a třetí přidal Tomislav Božič z Chorvatska.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Kouč Slavie Karel Jarolím

Článek

Celý zápas odchytal za Slavii třiadvacetiletý finský gólman Aansi Jakkolla, který působil s Lukášem Jarolímem v Sieně. "Dostal sice tři branky, ale nemohl za ně. Rozhodně ukázal kvalitu a navíc je výhodou jeho vysoká postava," řekl trenér Jarolím.

Ve středu hřiště odehrál první poločas Bassirou Dembélé z Mali. "Ten určitě ještě šanci dostane, ukázal, že je to kvalitní fotbalista. A ve druhém poločase se prosadil Concistre. To se od útočníka očekává, ukázal, že v koncovce je hodně platný," uvedl Jarolím.

Kondiční soustředění ve Špindlerově Mlýně navíc se Slavií absolvoval útočník Franck Madou z Pobřeží slonoviny, ale ten dnes do zápasu nezasáhl. "Příležitost dostane na turnaji v Čelákovicích," dodal slávistický kouč.

Reklama