Hlavní obsah

Mlaboleslavský kouč Stanner nepočítá s Peckou a mrzí ho zranění Kysely

Fotbalisté Mladé Boleslavi dominovali na turnaji v Čelákovicích, kde si nejprve poradili s pražskou Slavií a ve finále i s Jabloncem. Trenér Středočechů Karel Stanner ale přesto nebyl úplně spokojen. Těšilo ho sice prvenství, ale mrzelo zranění záložníky Kysely.

Článek

Jak hodnotíte vystoupení v Čelákovicích?

Jsme rádi, že jsme si mohli zahrát proti kvalitním soupeřům. Oba zápasy měly svou kvalitu. Proti Slavii si ale přivodil zranění navrátilec právě z pražského klubu Kysela. Má něco s kotníkem a myslím, že to bude absence na delší dobu, minimálně na měsíc. To je velká škoda.

Je pro vás vítězství v turnaji překvapením?

Není. Do každé akce jdeme s cílem vyhrát a pak jde o to, jestli se to povede nebo ne. Musíme brát v úvahu, že všechny týmy postavily ve dvou utkáních více hráčů.

Představil se na turnaji i nově příchozí obránce Johana?

Ano, hrál první střetnutí proti Slavii. A jeho účinkování splnilo účel.

Co je s útočníkem Peckou?

Luboš Pecka byl poměrně dlouho zraněný. Mužstvo jsme ale doplnili o další hráče a už s ním nepočítáme. Zatím se s námi připravuje, ale do hry nezasahuje.

Ve finále proti Jablonci se blýskl dvěma góly Bulut. Kdo to je?

Australan, ročník narození 1992. Trénoval s námi už v zimě, ale během jara měl povinnosti jinde. Ty dva góly jsou povzbuzením pro něj i pro tým. Stal se naším hráčem a mohl by být oživením. Na jaře jsme dávali málo branek a potřebujeme zlepšit efektivitu.

Jaký máte nejbližší program?

Ve středu hrajeme v Benátkách nad Jizerou s Bohemians 1905. V pátek odjíždíme na soustředění do Rakouska, kde budeme hrát první zápas s Partizanem Bělehrad, pak se Saturnem Ramenskoje, soupeřem bude i rumunský Ploješti. Boleslav byla v Kaprunu i loni ,jedeme do známého prostředí.

Realizační tým doplnil nově asistent Josef Hloušek...

Slibujeme si do toho, že si vzájemně pomůžeme a budeme mít větší prostor, abychom se mohli hráčům více věnovat. Béčko by po Hlouškovi měl vést Milan Pechanec.

Reklama

Související témata: