Hlavní obsah

Ústí získá posily

Hned šest dalších nových hráčů by mělo po nedávných příchodech Michala Doležala, Richarda Veverky a Martina Jindráčka z Teplic přibýt do kádru nováčka I. fotbalové ligy FK Ústí nad Labem.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Dominik Kraut (vlevo) posílí Ústí nad Labem.

Článek

Brankář Antonín Buček a útočníci Dominik Kraut z Ostravy, Tomáš Krbeček z Plzně, záložník Vít Vrtělka, naposledy působící v Německu, obránce Jan Polák z Liberce a slovenský ofenzivní hráč Miloš Gibala uspěli na testech v klubu, který je chce získat na hostování.

„Závěrečná jednání jsou ve finiši, dolaďujeme poslední detaily. Věřím, že do pátku celou záležitost ohledně jejich hostování uzavřeme,“ řekl pro Sport cz. ústecký sportovní manažer Stanislav Pelc. „Ještě sháníme levého obránce, protože stabilní hráč na tomto postu a kapitán mužstva Dvořák je momentálně zraněný,“ dodal manažer.

Naopak sejde z angažmá záložníka Marcela Ličky z Kladna a útočníka Robina Dejmka z Liberce, kteří trenéra Svatopluka Habance stejně jako několik dalších testovaných hráčů v přípravných zápasech nepřesvědčili.

Poslední přípravu sehraje Ústí v sobotu v Braňanech u Mostu s druholigovým Mostem. A ligu začne nováček v neděli 18. července v Teplicích s Mladou Boleslaví.

Reklama