Hlavní obsah

Bojkot fandů Slavie trvá. Jarolím ho chce zlomit výhrami

PRAHA

V hledišti nechyběly slávistické ikony: uzdravující se kameraman Miroslav Ondříček či hokejový trenér Vladimír Růžička i se synem. Hůře ale ještě nebylo, početně bídnější návštěva na nový stadión Slavie než na sobotní duel s Boleslaví v lize nepřišla - pouze 4259 diváků.

Foto: René Volfík, ČTK

Za trenérem fotbalistů Slavie Karlem Jarolímem byly v utkání s Mladou Boleslaví poloprázdné tribuny.

Článek

Bojkot fandů rozlícených hlavně společným sdílením stánku s Bohemians 1905 zatím zjevně trvá. „Už před sezónou jsem říkal, že to není od fanoušků šťastné, teď to opakuji, ale doufám že se nám bude dařit a že se vrátí,“ komentoval po výhře 1:0 situaci kouč Karel Jarolím.

I autogramiáda jeho syna Lukáše a dalších zraněných Riste Naumova a Adama Hlouška měla nalákat příznivce. Fandové ale žádají kromě odchodu Bohemky mimo jiné i odkrytí vlastnické struktury klubu.

Část požadavků se jeví jako nesplnitelná, některé už Slavia řeší, uvažuje i po požadovaném velkém logu na stadiónu. Jindy povykující kotel ale byl jen poklidným nepočetným ostrůvkem. „V lepší atmosféře se hraje jinak. Nezbývá než poděkovat těm lidem, co přišli,“ říkal slávistický obránce Ondřej Čelůstka.

Reklama

Související témata: