Hlavní obsah

Petr si drbal hlavu, jak selhal při tutovce

PŘÍBRAM

Moc nechybělo a byl oslavovaným hrdinou. Jenže místo toho by se olomoucký fotbalista Jakub Petr nejraději neviděl. Za svou neproměněnou tutovku z druhé půle utkání v Příbrami by si dal pár facek.

Foto: Petr Eret, ČTK

Jakub Petr z Olomouce (vlevo) a marek Plašil z Příbrami

Článek

„Překopnout z metru prázdnou bránu, to se mi snad ještě nikdy nestalo a doufám, že už nestane,“ tvrdil olomoucký fotbalista. „Hlavu jsem si drbal hodně. Po rohu tam propadl míč, ale já ho trefil ve skluzu, dal jsem tomu nějakou faleš a přelítlo to břevno. Jsem strašně zklamaný, tohle se musí proměňovat. Kdybych to dal, šli jsme do čela, jeden gól by ten zápas rozhodl,“ myslel si Petr.

„Rozhodně ho nezatratím. Je to mladý hráč a budeme se ho snažit podpořit. Trefil to blbě, ale to se stane. Minule dal gól, teď mu to prostě nevyšlo,“ uvedl trenér Olomouce Zdeněk Psotka.

Remíza je spravedlivá, myslel Štochl

„Musím říct, že jsme si v tu chvíli hodně oddychli. Videgla prodloužil balón na přední tyči a ten olomoucký hráč tam zůstal úplně sám. Ještě, že to nedal,“ říkal příbramský stoper Jakub Štochl. „Ale remíza je asi spravedlivá, byl to z obou stran fotbal po vápno s minimem šancí,“ dodal.

O motivaci měl postaráno jeho parťák z obrany Stanislav Novýnek. V den zápasu totiž slavil 27. narozeniny. „Chtěl jsem to na hřišti oslavit gólem,“ říkal s úsměvem. „Ale nakonec mi ani ten bod oslavu rozhodně nepokazil. Sigma ukázala, že je na tom kombinačně hodně dobře a pro nás bylo prvořadé ubránit jejich výpady. Vzadu jsme se dost nadřeli,“ prozradil.

Že hrál zápas přesně v den narozenin, to už mu párkrát vyšlo. „Ale nepřikládal bych tomu velkou váhu. Příprava je úplně stejná. Kluci mi v kabině jen popřáli a určitě jim teď v týdnu koupím nějaké občerstvení,“ slíbil Nohýnek.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články