Hlavní obsah

Mladá Boleslav by měla v úterý představit Šírla jako novou posilu

MLADÁ BOLESLAV

Vedení fotbalistů Mladé Boleslavi by mělo v úterý oznámit angažování záložníka Radka Šírla. Středočeši na dopoledne svolali mimořádnou tiskovou konferenci, na které chtějí oznámit příchod nové posily. Podle informací ČTK půjde právě o Šírla, který nedávno ukončil po téměř osmi letech své působení v Zenitu Petrohrad.

Článek

Mladá Boleslav dnes dohrává 8. kolo první ligy na hřišti Olomouce, proto se představitelé klubu k Šírlově příchodu nechtěli vyjadřovat. "Soustředíme se na utkání v Olomouci, v úterý se veřejnost dozví víc," řekl ČTK generální ředitel klubu Jaromír Šetrle.

O spojení Šírla s Mladou Boleslaví ale není pochyb, obě strany se prý už dříve dohodly na spolupráci. Devětadvacetiletý Šírl by v české lize chtěl oživit svoji kariéru, během které v roce 2007 vyhrál ruskou ligu a o rok později také Pohár UEFA a evropský Superpohár.

V poslední době levého záložníka či obránce sužovaly zdravotní problémy a do letošní sezony ruské ligy vůbec nezasáhl. Nejprve měl osminásobný reprezentant problémy s kolenem, pak se otrávil jídlem. Trenér Petrohradu Luciano Spaletti mu nedávno dal najevo, že si může hledat nové angažmá.

Reklama

Související témata: