Hlavní obsah

Brazilský fotbalista Melinho se v Olomouci neprosadil a vrací se domů

Brazilský fotbalista Melinho už není hráčem Sigmy Olomouc. Třicetiletý tvořivý záložník se s vedením moravského klubu dohodl na předčasném rozvázání kontraktu a vrátil se domů do Brazílie, kde si bude hledat nové angažmá. Sigma to oznámila na svém webu.

Článek

Dřívější opora Hanáků se do Olomouce vrátila v létě po nepovedeném ročním hostování v druholigovém německém Koblenzi, ale v sestavě kouče Zdeňka Psotky pouze paběrkovala. Boj o základní jedenáctku Melinhovi navíc zkomplikovaly problémy s kolenem, s nímž musel začátkem září na operaci.

Po vzájemné dohodě proto hráč rozvázal v Olomouci smlouvu. "Pro Melinha bylo těžko přijatelné, aby seděl na lavičce a hrával jen za béčko ve třetí lize. Vyrovnali jsme se s ním, přistoupili jsme na podmínky, které si řekl," uvedl místopředseda představenstva klubu Jaromír Gajda.

Melinho v Olomouci s jednoletou pauzou působil už od roku 2005. Jeho posledním vystoupením v nejvyšší soutěži bylo 22. srpna domácí utkání s Brnem, kterým symbolicky zaokrouhlil počet svých ligových startů na rovnou stovku.

Reklama

Související témata: