Hlavní obsah

Fanoušci Bohemians 1905 přeruší bojkot Edenu

Fotbalisté Bohemians 1905 by se v nedělním utkání s Baníkem Ostrava měli poprvé v sezóně dočkat plné podpory svých fanoušků. Ti se totiž rozhodli přerušit dosavadní bojkot Synot Tip Areny, kam se Bohemians museli přesunout z nevyhovujícího Ďolíčku. Fanoušci však berou návštěvu zápasu jako součást svého boje za návrat do Ďolíčku.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Bojkot fanoušci Bohemians 1905 přeruší.

Článek

Zatímco Ďolíček byl vždy vyprodán, po přesunu domácích zápasů do Edenu, chodilo na zápasy Bohemians v průměru jen 3500 diváků. Proti Ostravě by však měla být návštěva podstatně větší, jelikož dorazí i fanoušci, kteří dosud Synot Tip Arenu bojkotovali. "Ultras oficiálně přeruší bojkot pro tento zápas jako vyjádření podpory návratu klubu do Ďolíčku," prohlásil jeden z vůdců vlajkonošů známý pod přezdívkou Fantomas.

Na přerušení bojkotu zareagovalo i vedení klubu, které se rozhodlo pro zápas s Ostravou upravit vstupné. "I my chceme jít fanouškům naproti. Na zápas s pražskými 'S' a s Baníkem Ostrava jsme před sezónou ohlašovali zvýšené vstupné, nyní naopak vstupné snížíme. Na dlouhé tribuny bude stát 200 korun, na tribuny za brankami sto. Kdo navíc předloží vstupenku ze zápasu s Baníkem, dostane na koupi permanentní vstupenky 20 procent slevu," uvedl tiskový mluvčí Bohemians 1905 Jaroslav Köstl.

Utkání Bohemians 1905 a Baníku Ostrava se v Synot Tip Aréně hraje v neděli 26. září od 17:00.

Reklama