Hlavní obsah

Kouč Slavie Jarolím podal rezignaci, vedení ji nepřijalo

PRAHA

Karel Jarolím zatím zůstává trenérem fotbalové Slavie Praha. V sobotu večer sice nabídl klubovému vedení svoji rezignaci, to ji ale nepřijalo. Situací se podle klubového webu bude představenstvo podrobně zabývat v reprezentační pauze na začátku října.

Foto: Petr Horník, Právo

Karel Jarolím.

Článek

"Čeká nás už v pátek další utkání (s vedoucí Plzní), na které se tým musí připravit. Nechtěli jsme ho unáhleným rozhodnutím vystavit ještě většímu tlaku," uvedl generální ředitel klubu z Edenu Miroslav Platil s tím, že klub se celé záležitosti bude detailněji věnovat na začátku října v reprezentační přestávce.

Slavii se v úvodu podzimní části soutěže hrubě nedaří. Na kontě má šestizápasovou sérii bez výhry, která vyvrcholila páteční prohrou 0:3 v Uherském Hradišti se Slováckem. Tým, který ještě v předminulé sezóně slavil mistrovský titul, dělí nyní jen bod od sestupových příček.

„Stanovili jsme nové cíle pro budování týmu, mezi něž patří zapracování mladých odchovanců. Hodnocení a závěry dosavadních výsledků nechceme dělat unáhleně, stejně jako případné personální změny v realizačním týmu,“ doplnil Platil.

Podle Nedělního Sportu by se Jarolímovým nástupcem mohl stát Dušan Uhrin mladší, který počátkem týdne nečekaně skončil v kyperském AEL Limassol po pouhých třech ligových zápasech v nové sezóně.

Reklama

Související témata: