Hlavní obsah

O záchranu se popereme, tvrdí ústecký Krbeček

ÚSTÍ NAD LABEM

Vstřelil gól pražské Slavii a to je hodně cenný počinek. Fotbalový útočník prvoligového týmu Ústí nad Labem Tomáš Krbeček se trefil v pravý čas, protože pomohl svému mužstvu k remíze 1:1 v zápase, v němž Severočeši přišli o vyloučeného hráče a navíc prohrávali gólem z penalty.

Článek

„Povedlo se nám vyrovnat jen chvíli po tom, co Slavia šla do vedení. Když Jindráček centroval, moje první myšlenka směřovala k tomu, že budu hlavičkovat k tyči. A vyšlo to,“ popsal Krbeček svou trefu. „Byla to moje první branka v ústeckém dresu. Čekal jsem na ni do jedenáctého kola, ale nějaký čas jsem promarodil, takže jsem často chyběl. Důležité je, že nám Slavia na čtrnáctém místě bodově neodskočila. Jsme na tom s ní stejně, a to se nečekalo. Liga je až na suverénní Plzeň hodně vyrovnaná. Každý může porazit každého,“ líčil útočník.

„V Ústí nemáme podmínky na to, abychom mohli hrát ve středu tabulky nebo dokonce v její horní části. Jsme smířeni s bojem o záchranu, o kterou se popereme. Myslím, že jsme na úrovni pěti šesti týmů, které jsou rovněž v sestupovém pásmu,“ pokračoval fotbalista, jenž přišel na sever Čech v létě na hostování z Plzně.

„Ani jsem nečekal, že si povedeme takhle relativně dobře. Vždyť držíme krok s většinou soupeřů a máme i celkem dost bodů. Rozhodně nás nikdo nemůže předem označit za jasného sestupujícího," přemítal útočník, který si cení i pracovitosti kolektivu. „Vytvořili jsme dobrou partu. Když se nám budou vyhýbat zranění a karty, věřím, že budeme dál konkurence schopní. Škoda, že příště v Příbrami nemůže nastoupit zkušený Tomáš Janů, vyloučený proti Slavii,“ dodal Krbeček.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články