Hlavní obsah

Toleski drapnul šanci v Boleslavi na poslední chvíli, ze Slavie si srandu nedělal

Rázně se chopil šance, na kterou čekal skoro celý ligový podzim. Až v jeho samém závěru se Goce Toleski v Mladé Boleslavi dočkal startu v základní jedenáctce. A nekompromisně přitom zasadil klíčový úder Slavii, v níž před časem zažil skvělé chvíle, ale pak se stal nechtěným. Po delší době se v sobotu připomenul fanouškům v Česku, přitom možná záhy zase bude hledat nové angažmá...

Článek

„Amatérská smlouva, kterou tady mám, mi končí, ale doufám, že zůstanu. Je tu dobré prostředí,“ pravil třiatřicetiletý Makedonec po boleslavském vítězství nad utrápenými slávisty.

Na první start v základu jste se v Boleslavi docela načekal, gól jste dal naposledy, když jste si z Česka odskočil do makedonské Renovy...

Je těžké se prosadit, útočníků je tu spousta. Teď ale bylo dost zraněných, potrestaných za karty. O to víc mě to těší, že jsem se trefil hned, když jsem dostal šanci od začátku. A ještě brzy po vyrovnávací brance Slavie. To bylo důležité. Nakoplo nás to.

Můžete být spokojen i s celým podzimem?

Klub určitě. Na jaře můžeme usilovat o pozice, ze kterých vede cesta do pohárové Evropy.

Jak se vám hrálo proti Slavii? Nebylo vám jí třeba i líto?

Zažil jsem s ní dva tituly, krásné chvíle, doufám, že se zvedne. Ale každý pochopitelně hraje na sebe. Chci dávat góly.

Nedobíral jste si slávisty?

Ne to ne. Žádná sranda. Ale sám jsem měl opravdu velkou radost.

Vypadá to, že jste na poslední chvíli drapnul šanci. Jak vidíte své naděje, že budete i na jaře patřit do sestavy Boleslavi, v níž je útočníků zdá se víc než dost?

Jedu teď už domů. Jednat bude můj manažer Lacina. Doufám, že tu místo pro mě bude.

Reklama

Související témata: