Hlavní obsah

VIDEO: Ten Petrouš se zbláznil, vole. Slavia na paškálu Bosáka s Táborským

PRAHA

Fotbalová bída v podání Mladé Boleslavi a pražské Slavie v prvním poločase sobotního utkání Gambrinus ligy nezůstala bez povšimnutí komentátorů televizního přenosu Jaromíra Bosáka a Vladimíra Táborského. Jenže jejich jedovaté poznámky o aktérech zápasu, které během poločasové přestávky neměl nikdo slyšet, unikly živě do éteru. A fotbalový národ se nad trefnými komentáři obou borců dobře baví.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Fotbal mezi Mladou Boleslaví a Slavií nejen komentátory příliš nepotěšil

Článek

"To mi řekni, trénujou voni vůbec střelbu? Nebo to maj zakázaný od doktora?" ptá se Bosák svého kolegy okamžitě po skončení prvního poločasu na hru Slavie. A Táborský nezůstává pozadu: "Teď jsem se schválně koukal, jak šli ze hřiště. Ten Černý jde s tím boleslavákem a směje se? Já bych byl nasranej!"

"Že by se ho ptal, kam půjdou večer?," směje se Bosák. "Jojo, co děláš zejtra ráno? Relax, vole," přidává se Táborský a oba se dobře baví. Ironicky samozřejmě. "Copak takhle se hraje o sestup? Kdyby přijeli do Ostravy nebo do Brna, tak by na ně pěkně hulákali. Tady je ticho a kluci si blbnou," zlobí se Táborský na slávisty.

"Těm chybí Řepka, vole. Protože voni si nic neřeknou... Po tom gólu musí Hubáček lézt po čtyřech a já ho musím seřvat jak malýho kluka, jenže všichni jsme velký kamarádi... Hlavně na sebe nebudeme zlí, vole," rozčiluje se Bosák nad inkasovaným gólem Slavie.

"Ten Petrouš se zbláznil," říká populární komentátor České televize o novém trenérovi sešívaných a neopomene si rýpnout ani do bývalého kouče Slavie Jarolíma. "Když jsou tihle frajeři tak dobří, proč si je nenatahal s sebou na Slovensko? Protože věděl, že to žádná sláva není."

Soukromé povídání mezi Bosákem a Táborským mohli slyšet fanoušci, kteří sledovali přenos po internetu na stránkách tipovani.cz. Chybou bylo, že technici během poločasové přestávky nevypnuli mikrofony obou komentátorů. Nejen fotbalovým fanouškům to ale evidentně nevadí.

Reklama

Související témata: