Hlavní obsah

Fotbalisté Brna se rozloučili i s Čoupkem, Oklešťkem a Chlupem

BRNO

Fotbalisté Brna nepočítají pro jarní část sezóny s Petrem Čoupkem, Tomášem Oklešťkem a Filipem Chlupem. Už v minulém týdnu skončili v prvoligovém kádru Zbrojovky také brankář Martin Lejsal a stoper Josef Dvorník, kterým v zimě vyprší smlouva. Hostování ze Sigmy Olomouc ukončil Martin Hudec a nové angažmá si mohou hledat rovněž František Dřížďal s Josefem Hamouzem.

Článek

"Trojici Čoupek, Okleštěk a Chlup jsme chtěli na začátku sezóny oživit. Nepodařilo se to a v průběhu podzimu byli přeřazeni do juniorky. Tam by však měli hrávat talentovaní a perspektivní fotbalisté," uvedl na klubových stránkách sportovní ředitel a trenér klubu Karel Večeřa.

Ten se rozloučil také s Davidem Cupákem a Janem Urbanem, kteří rovněž hráli za juniorku a mají na svém kontě několik ligových startů.

Z nově vyřazených hráčů si v dresu Zbrojovky připsal nejvíce ligových startů třiadvacetiletý levák Okleštěk, který odehrál v nejvyšší soutěži 55 zápasů a vstřelil dvě branky. Pětadvacetiletý záložník Chlup nastoupil k 31 utkáním. Osmadvacetiletý bek Čoupek má na kontě dokonce 130 ligových stratů v Synotu, Baníku Ostrava a v Brně, pět sezon působil v německém Leverkusenu.

Reklama

Související témata: