Hlavní obsah

Řepkovi na galejích v Krkonoších nechutnalo ani kouřit

Karel FeltSport.czPrávo

Týdenní galeje v Krkonoších přežil kapitán fotbalové Sparty Tomáš Řepka bez úhony. Ve středu ho čeká cesta na další soustředění do Dubaje. „V Krkonoších to bylo fakt hrozný. Vstávali jsme v půl sedmý ráno a trénovali i čtyřikrát denně. Jeden den jsem na tom byl hodně špatně, ani kouřit mi nechutnalo,“ přiznal Řepka.

Foto: Alexandra Mlejnková, ČTK

Kapitán Sparty Tomáš Řepka při soustředění ve Špindlerově Mlýně.

Článek

„Lidi na Bedřichově byli fajn, ale když nám říkali ,Na shledanou‘, moc dobře mi to neznělo. Na dovolenou bych tam nejel, pro mě to je symbol utrpení, které k fotbalu sice patří, ale s přibývajícím věkem je horší a horší,“ dodal.

V Dubaji a poté ve Španělsku to prý bude mnohem lepší. „Čekají nás dva turnaje, takže budeme hodně hrát. Určitě tam bude tepleji a hlavně bez sněhu,“ pokračoval Řepka už s úsměvem a chválil posily Zápotočného a Kamerunce Abenu… „Makají a jsou fakt dobří. Budou přínosem.“ Dnes Řepka pokřtí svoji knižní zpověď Rebel.

„Těším se, bude tam hodně hostů, třeba i olympijská vítězka ve střelbě Emmons. Kmotry budou moje přítelkyně Vlaďka Erbová a David Suchařípa. V úterý od 16 hodin bude autogramiáda v knihkupectví Dobrovský v obchodním centru Arkády na pražském Pankráci, další akce chystáme v únoru po návratu ze Španělska,“ prozradil.

Už se také nemůže dočkat zápasů Evropské ligy s Liverpoolem. „Oni sice mají problémy, ale Gerrard, Torres, Kuijt i další jsou pořád skvělí fotbalisti a žádná krize netrvá věčně. Moc se těším na Anfield Road, to je jeden z nejkrásnějších fotbalových stadiónů na světě. Ale když jsem hrál v Anglii za West Ham, nikdy jsem Liverpool neporazil,“ zdůraznil.

Reklama

Související témata: