Hlavní obsah

Fotbalista Fillo po návratu do Plzně poprvé skóroval

PLZEŇ

Nové posily stoper Aleš Neuwirth i útočník Martin Fillo se objevili v přípravném utkání Viktorie Plzeň proti druholigovému Sokolovu, v němž lídr nejvyšší soutěže vyhrál 3:2. Fillo se poprvé po svém návratu z Norska zapsal mezi střelce. Viktoria se rozhodla ukončit testy obou Islanďanů, kteří dnes už ani nenastoupili.

Foto: Sport.cz

Martin Fillo se poprvé trefil po návratu do Plně. Ilustrační foto.

Článek

Trenér Pavel Vrba poslal ve druhém duelu zimní přípravy do každého poločasu jinou jedenáctku, ale na Islanďany nakonec nedošlo. "Jonsson se zranil a poslední tři tréninky s námi již nemohl absolvovat. My jsme se rozhodli jít cestou doplnění kádru z vlastních řad a jejich angažování padlo," uvedl kouč na adresu Kristinna Jonssona a Kristinna Steindorssona, kteří ve Štruncových Sadech pobyli jen týden.

Rozdělení kádru na dvě sestavy bylo dáno náročností přípravy. "Stále trénujeme dvoufázově, na zápasy se nějak speciálně nesoustředíme," uvedl Vrba, který poslal do druhého poločasu i dorostence Michala Krmenčíka, jenž dostal šanci probojovat se do týmu. Další plzeňský odchovanec Vladimír Darida se zapsal mezi střelce Sokolova, který ho testuje.

Viktorii čeká už poslední domácí přípravný zápas v sobotu proti Mostu a pak cesta do Španělska na turnaj Copa del Sol, kde na úvod nastoupí 29. ledna proti Šachtaru Doněck.

Přípravné fotbalové utkání:
Viktoria Plzeň - Baník Sokolov 3:2 (2:1)
Branky: 12. Horváth, 23. Fillo, 62. Bakoš - 18. Vaněček, 81. Darida.
Sestava Plzně:
I. poločas: Ticháček - Rajtoral, Hájovský, Bystroň, Limberský - Petržela, Trapp, Horváth, Rezek - Ďuriš, Fillo.
II. poločas: Pavlík - Ševinský, Brezinský, Neuwirth, Dvořák - Štípek, Sladký, Jiráček, Krmenčík - Bakoš, Mandous. Trenér: Vrba.

Reklama

Související témata: