Hlavní obsah

Černého dělí od přestupu do Rostova poslední zdravotní test

Již jen poslední zdravotní prohlídka dělí českého fotbalistu Milana Černého od přestupu ze Slavie do ruského Rostova. Podrobí se jí příští týden v Německu. Pokud testy projde, bude přestup definitivně uzavřen.

Foto: Jan Tauber

Milan Černý

Článek

Slavia se na odchodu svého odchovance do Ruska dohodla již 25. ledna, hráč však musí nejprve absolvovat důkladné lékařské vyšetření. Jeho poslední část Černý podstoupí v Německu, ovšem až poté, co s jednadvacítkou absolvuje přípravné utkání s Nizozemskem.

"Po reprezentaci pojede do Německa na poslední část zdravotní prohlídky. Pokud vše bude v pořádku, uzavře se jeho přestup," uvedl Černého manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest.

Odchod dvaadvacetiletého záložníka do zahraničí má Slavii pomoci umazat část dluhů. Podle neoficiálních informací by Rostov za Černého mohl zaplatit kolem 25 miliónů korun a podíl na dalším přestupu.

Mladý ofenzivní záložník nebude prvním Čechem, který se v devátém celku uplynulého ročníku ruské ligy představí. V minulosti v Rostově působili Roman Lengyel, Martin Horák a také současný jablonecký trenér František Komňacký. Před pár dny do týmu zamířil i brankář Martin Lejsal.

Reklama

Související témata: