Hlavní obsah

Na páteční utkání Slavie proti Brnu se chystá 300 policistů

PRAHA

Pražská policie se připravuje na páteční utkání 18. kola fotbalové ligy, v němž pražská Slavia přivítá Zbrojovku Brno. Bezpečnostního opatření se v souvislosti s duelem týmů ze spodních příček tabulky zúčastní na 300 policistů. Na webu pražské policie o tom ve čtvrtek informovala mluvčí Eva Kropáčová.

Foto: NOVINKY/Ondřej Lazar Krynek

DEFAULT TITLE

Článek

"Policisté již v průběhu dne budou monitorovat pohyb fanoušků obou celků na území Prahy. V případě potřeby zajistí policisté doprovod fanoušků ke stadiónu a budou dohlížet nejen na ochranu veřejného pořádku, ale zejména na bezpečnost a plynulost silničního provozu," uvedla Kropáčová.

Vypomohou i strážníci

V pohotovosti podle ní budou policisté dopravní, pořádkové, kriminální a cizinecké služby, policisté na koních, psovodi, antikonfliktní tým i pořádkové jednotky. Při dohlížení na dopravní situaci mají pomoci i strážníci.

Utkání v Edenu začne v 20:15, stadión bude pro fotbalové příznivce otevřen od 18:45. "Samozřejmostí je zákaz konzumace alkoholu či používání pyrotechniky na stadiónu. Porušení návštěvního řádu bude sankcionováno," dodala Kropáčová.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články