Hlavní obsah

Fotbalový svaz znovu odložil rozhodnutí v kauze Pejič

PRAHA

Fotbalový svaz podruhé odložil rozhodnutí v kauze brněnského hráče Matijase Pejiče, který v úvodním jarním ligovém utkání na hřišti Slavie Praha možná nastoupil s neplatnou registrací. ČMFS dnes oznámil, že kvůli dalšímu zkoumání okolností definitivně rozhodne až na začátku příštího týdne.

Foto: Igor Šefr, ČTK

Radost fotbalistů Brna. Ilustrační foto

Článek

Kdyby se prokázalo, že Pejič nastoupil se špatným registračním průkazem, mohl by být zápas kontumován ve prospěch Slavie v poměru 3:0. Utkání v Edenu před necelými třemi týdny skončilo 1:1.

Ředitel profesionálního fotbalu Ivo Lubas měl konečný verdikt vynést už v pondělí, ale případ je prý natolik složitý, že si vyhradil právo na prodloužení termínu kvůli zjištění dalších podrobností.

"Nechal jsem si zaslat veškerou dostupnou dokumentaci k celému případu, konkrétně od oddělení registrace. Dále chci mít písemně vyjádření rozhodčích ze zápasu Slavie s Brnem a pochopitelně musím mít i vyjádření Brna. Termín dodání podkladů je pátek 18. března," citovaly dnes Lubase internetové stránky ČMFS. "S ohledem na závažnost případu a z něj vyplývajících případných postihů chceme vše důkladně prošetřit a zvážit, než přikročíme k vynesení konečného verdiktu," dodal Lubas.

Vedení brněnského klubu popřelo, že by Pejič měl špatnou registraci. To samé tvrdili i rozhodčí, kteří ji před zápasem kontrolovali. Představitelé Slavie si však údajně všimli nesrovnalostí, protože Pejič prý v Edenu hrál s průkazem, na němž nebyl současný název brněnského klubu Zbrojovka, ale starší 1. FC Brno.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články