Hlavní obsah

Budějovičtí fotbalisté budou doma hrát o osud kouče Šilhavého

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Fotbalisté Českých Budějovic budou v nadcházejících dvou domácích duelech proti Slovácku a Ústí nad Labem hrát o budoucnost trenéra Jaroslava Šilhavého. Vedení Dynama v úterý v tiskové zprávě oznámilo, že v případě neúspěchu v těchto zápasech se soupeři rovněž ohroženými sestupem, sáhne ke kompletní změně realizačního týmu.

Foto: David Veis, ČTK

Kouč Českých Budějovic Jaroslav Šilhavý to má nahnuté.

Článek

"Současný hlavní trenér ligového A-týmu Jaroslav Šilhavý má stále důvěru vedení. Klub si přesto uvědomuje, že současná situace v ligové tabulce není dobrá a úkolem realizačního týmu prvního mužstva bude co možná nejlépe připravit tým na následující dvě klíčová domácí utkání," uvedl klub.

V trenérském štábu už v úterý došlo k první obměně, protože u mužstva skončil asistent Zdeněk Procházka. K týmu byli místo něj povoláni trenéři třetiligové juniorky Jiří Lerch a Martin Vozábal. Procházka dělal asistenta od příchodu Šilhavého v říjnu 2009.

Českým Budějovicím patří po 21 kolech 14. místo v prvoligové tabulce s jednobodovým náskokem na předposlední Brno. Domácí zápasy ve 22. a 23. kole budou mít pro Jihočechy životní význam, protože Slovácko je v tabulce o dva body před nimi, ústecký nováček zase pořadí uzavírá.

Dynamo v nejvyšší soutěži nevyhrálo už sedm zápasů, naposledy potvrdilo pozici nejhoršího týmu na hřištích soupeřů v Plzni (1:2).

Reklama

Související témata: