Hlavní obsah

Nejdřív se bagr zakousl do stadiónu, v neděli se Horváth a spol. zakousnou do Ústí

PLZEŇ

Nejdříve se v pátek bagr zakousl do zeminy pod nekrytou tribunou plzeňského stadionu ve Štruncových sadech, v neděli se pro změnu fotbalisté Viktorie zakousnou do Ústí. Dva týdny trvající reprezentační přestávka skončila a liga se po pohodových dnech vrací zpátky do reality. Leader nejvyšší soutěže Plzeň samozřejmě také...

Foto: www.fcviktoria.cz

Plzeňský dirigent a kapitán Pavel Horváth si společné fotografování vyloženě užíval. Vyhlášený šprýmař bavil sebe i všechny přítomné.

Článek

Dva týdny trvající pohodu si fotbalisté Plzně nemohli vynachválit. Zvláště když po prvních dnech vyplněných intenzivní přípravou trenér Pavel Vrba ze zátěže ubral a dopřál svým svěřencům i fotbálek.

„Na zpestření,“ potvrzoval po výhře 10:1 v přípravě nad Slavojem Koloveč, o kterou se přičinil v roli střelce a hlavně nahrávače i navrátilec z reprezentačního srazu Rezek. „Snad se nám tato forma přípravy ve zbývající části soutěže vyplatí,“ dodával plzeňský kouč, před jehož svěřenci čeká v neděli úkol zvládnout zápas s posledním Ústím.

„Na podzim jsme ho rozstříleli 7:0, teď ovšem Severočeši hrají jako o život. Snadný zápas nás rozhodně nečeká, podstatné bude, kdo vstřelí první gól. Když se nám to povede, mělo by se nám hrát na teplických Stínadlech lépe,“ připomínal Vrba svým svěřencům.

Ti si během reprezentační přestávky dopřáli i šprýmování a legrácek při společném fotografování. Hlavně kapitán mančaftu Pavel Horváth si ho náležitě užíval. Vlastně musel, neboť lékařka MUDr. Ludmila Beranová se opozdila a volný čas bylo třeba nějak vyplnit. A tak „Horvy“ vytáhl nepřeberný repertoár svých žertíků a vtípků, jimiž bavil všechny přítomné. Ve vypůjčených polobotkách sekretáře Jedličky dokonce předváděl, že na ekvilibristiku s balónem nepotřebuje ani kopačky.

V pátečním odpoledni se někteří z hráčů zašli podívat i za nekrytou tribunu stadiónu ve Štruncových sadech. V pravé poledne se tam totiž bagr zakousl do náspu upěchované zeminy, čímž byla vlastně odstartována slibovaná rekonstrukce a modernizace plzeňského fotbalového stáku.

Reklama

Související témata: