Hlavní obsah

Kouč budějovických fotbalistů Šilhavý má dál důvěru vedení

Jaroslav Šilhavý zůstává trenérem českobudějovických fotbalistů. Vedení klubu mu i po nedělní domácí bezbrankové remíze v důležitém záchranářském souboji se Slováckem vyjádřilo důvěru, i když v reprezentační pauze avizovalo, že v případě neúspěchu v nadcházejících dvou zápasech se Slováckem a s Ústím nad Labem sáhne ke kompletní změně realizačního týmu.

Foto: David Veis, ČTK

Trenér prvoligových fotbalistů Dynama České Budějovice Jaroslav Šilhavý

Článek

"Pozice trenéra Šilhavého zůstává pořád stejná, v tuto chvíli má nadále důvěru vedení," řekl v pondělí šéf českobudějovického klubu Karel Poborský. "Hlavně musíme začít bodovat naplno, bodů máme málo," doplnil.

Jihočeši už před čtrnácti dny částečně obměnili složení realizačního týmu. U mužstva skončil asistent Zdeněk Procházka, kterého nahradili trenéři třetiligové juniorky Martin Vozábal a Jiří Lerch. Další oživení realizačního celku podle Poborského Dynamo momentálně neplánuje.

České Budějovice jsou v tabulce po 22 kolech po sérii osmi zápasů bez výhry na čtrnáctém místě. Na sestupovou patnáctou příčku, na které figuruje Brno, mají náskok dvou bodů. V nadcházejícím utkání je o víkendu doma čeká zřejmě klíčový zápas s posledním Ústím nad Labem.

Reklama

Související témata: