Hlavní obsah

Řepka dostal za úlet v Jablonci od Sparty vysokou pokutu

PRAHA

Vedení fotbalové Sparty Praha udělilo Tomáši Řepkovi vysokou pokutu za nesportovní chování v průběhu sobotního ligového utkání v Jablonci. Výši finančního postihu klub neuvedl, podle zdroje blízkého Spartě se jedná o 250 tisíc korun. O potrestání sparťanského kapitána informoval mluvčí klubu Ondřej Kasík.

Foto: Sport.cz

Tomáš Řepka dostal od Sparty pokutu.

Článek

"Vedení klubu udělilo Tomáši Řepkovi pokutu, její výši však na základě smluvního vztahu sdělovat nebudeme," řekl mluvčí a nespecifikoval ani, za které konkrétní prohřešky fotbalista pokutu dostal.

Podle zákulisních informací nešlo pouze o neslušné gesto, které Řepka adresoval směrem k fanouškům při ochodu do kabin v poločasové přestávce. Sparťanským funkcionářům se nelíbily ani opakované diskuze s rozhodčím v průběhu utkání.

Oficiální výše pokuty stejně jako při předchozích Řepkových incidentech zůstane tajemstvím. Zdroj obeznámený s děním v klubu prozradil Právu, že pokuta má činit 250 tisíc korun.

Řepkovy problémy po duelu v Jablonci tím ale nekončí. Ve čtvrtek se začne jeho zdviženým prostředníkem vůči hlavní tribuně zabývat i disciplinární komise. Před pěti lety mu za podobný prohřešek v utkání s Teplicemi udělila pokutu 80 tisíc korun.

Reklama

Související témata: