Hlavní obsah

Mazák Vlček zůstává v Edenu, ve Slavii bude minimálně rok pokračovat

PRAHA

Situace v Edenu se uklidňuje, osvědčení hráči zůstávají. Také Stanislav Vlček bude nadále oblékat červenobílý dres. Pětatřicetiletý útočník podepsal ve fotbalové Slavii novou smlouvu na jeden rok s roční opcí. „Mám velkou motivaci, protože minulou sezónu jsem toho bohužel i vinou zranění moc neodehrál,“ těší se zkušený hráč na nový ročník.

Foto: Petr Horník, Právo

Stanislav Vlček v Edenu ještě zdaleka nekončí...

Článek

Pořád o něj stáli a internacionál je nezklamal. „Jsme samozřejmě moc rádi, že slávistická legenda, jakou Stanislav Vlček bezesporu je, ve Slavii nadále zůstává. Hráč s takovými zkušenostmi a charakterem je pro mužstvo nesmírně platný nejenom na hřišti, ale i v kabině,“ pochvaluje si generální ředitel klubu Miroslav Platil na klubových stránkách.

Vlček si nové nabídky váží. „Jsem moc rád, jak to se Slavií dopadlo, že se zachránila a zůstává v lize. A mám také velkou motivaci, protože minulou sezónu jsem toho bohužel i vinou zranění moc neodehrál. Věřím, že budeme pokračovat ve výkonech, výsledcích i práci, kterou jsme s trenérem Petroušem začali. Doufám, že nic nebude bránit tomu, abychom fanouškům naší hrou dělali stejnou radost jako na jaře,“ těšil se po podpisu smlouvy Stanislav Vlček.

V zimě se vracel po operaci kolena a v jednu chvíli si myslel, že už to na vrcholový fotbal nebude. Teď se cítí fit a optimismu mu nalévá hlavně celková stabilizace klubu. „Po všech těch problémech se začínáme zase odrážet nahoru. Já bych si hlavně přál, abychom doma v Edenu lidem dělali fotbalem radost. A pochopitelně bych byl spokojený, kdybychom se na konci soutěže pohybovali v horních patrech tabulky,“ doufá Vlček.

Ve Slavii působil v letech 2004 až 2007, pak odešel do Anderlechtu Brusel a předloni se do Edenu vrátil. Poté, co kariéru ukončil spoluhráč Martin Vaniak, je Stanislav Vlček s 425 odehranými zápasy aktuálně nejzkušenějším prvoligovým hráčem.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články