Hlavní obsah

Bohemians 1905 začali přípravu i s velkým talentem Šumským

Fotbalisté Bohemians 1905 v pondělí zahájili přípravu na novou sezónu. Na premiérovém tréninku pod vedením nového trenéra Pavla Medynského se objevil i mládežnický reprezentant Nikolas Šumský. Hráče, který prošel mládežnickými výběry Monaka nebo River Plate, chtějí Bohemians získat na přestup. Na testech je v Ďolíčku plzeňský Tomáš Borek, který naposledy působil na hostování v Brně.

Foto: Milan Malíček, Právo

Tomáš Borek (vpravo) by se mohl stát další posilou Bohemians 1905..

Článek

Na úvodním tréninku chyběl útočník Aziz Ibragimov, který je do konce týdne z rodinných důvodů v Uzbekistánu a o jehož dalším působení v Bohemians se bude ještě jednat. Tým opustili Igor Držík, jenž jde na hostování do Ružomberku, Josef Marek a Jan Štohanzl, který přestoupil do Mladé Boleslavi. Z hostování se naopak vracejí Bálek, Ptáček a Růžička.

Velkou nadějí je ale příchod šestnáctiletého záložníka Šumského. Ten již v jedenácti letech odešel jako velký talent do Francie, kde hrál v Monaku a v Cannes. V říjnu 2008 zamířil do Argentiny, kde prošel mládežnickými výběry nejslavnějších týmů v zemi River Plate a Boca Juniors nebo Argentinos Juniors.

Všichni hráči se ráno sešli v Ďolíčku a po zahajovací řeči trenéra Medynského a předsedy představenstva Dariusze Jakubowicze se přemístili do tréninkového areálu v Hrdlořezích, kde budou v prvním týdnu přípravy polykat úvodní tréninkové dávky. V neděli 26. června se přesunou na kondiční soustředění do Vrchlabí.

Reklama