Hlavní obsah

Holeňák ukončil kariéru, Papoušek hledá angažmá

LIBEREC

Pětatřicetiletý stoper Miroslav Holeňák, který v první fotbalové lize odehrál 404 zápasů, ukončil kariéru. Do konce minulé sezóny působil ve Slovanu Liberec, předtím nastupoval i za Zlín, Drnovice, Slavii a rakouský Mattersburg. V Liberci se nyní bude jako trenér věnovat mládeži.

Miroslav Holeňák ukončil kariéru.

Článek

Ze severočeského klubu odchází i čtyřiatřicetiletý záložník Petr Papoušek, který hájil barvy Slovanu nepřetržitě devět let. Byl i u jeho obou mistrovských titulů (2002 a 2006), teď si hledá nové angažmá. Na odchodu je i obránce Michal Zeman.

Vedení klubu naopak nabídlo nové smlouvy kanonýru Janu Nezmarovi, brankáři Zbyňku Hauzrovi i sedmatřicetiletému obránci Tomášovi Janů, který by měl svými zkušenostmi pomáhat především třetiligové rezervě. Nový trenér Jaroslav Šilhavý zatím nemá v přípravě k dispozici všechny hráče kádru, protože se někteří teprve zotavují po zraněních.

„A čekám, jak se vyvine situace kolem reprezentantů Dočkala,Váchy a Gecova po jejich návratu z mistrovství Evropy do jednadvaceti let,“ uvedl kouč.

Reklama

Související témata: