Hlavní obsah

Černý o odchodu ze Slavie nepřemýšlí

PRAHA

Náročný týden mají za sebou fotbalisté Slavie. Po prohře v Olomouci přišlo ostudné vyřazení z Poháru ČMFS od Jihlavy, navíc se stále hlasitěji mluví o nesplněných finančních závazcích vedení klubu vůči hráčům. V pondělí ale sešívaní udolali Synot.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Gólman Slavie Radek Černý.

Článek

"Byl to pro nás hodně důležitý zápas, ale nechtěli jsme si to připouštět," říkal střelec vedoucí branky domácích Karel Piták. Ten je jednou z mála stálic slávistické sestavy, v níž udělal trenér Beránek opět několik změn. "Možná je to občas vidět, že nejsme tolik sehraní, ale nepovažuji to za problém. Po vstřelené brance jsme se už tolik netrápili, ale nedařilo se nám v koncovce," litoval záložník, jemuž ke gólu výrazně pomohla nechtěná asistence staroměstského Malára.

Po delší době se v lize mezi slávistické tyče postavil Radek Černý, talentovaný Kozáčik se posadil jen na lavičku. "Dozvěděl jsem se o tom, že budu hrát, den před zápasem od trenéra brankářů, hodně jsem se těšil, nervózní jsem ale určitě nebyl," tvrdil Černý.

Ničím nepřekvapili

Několikrát se však zdálo, že si příliš nerozuměl se spoluhráči z obrany. "Máme od trenéra pokyn, že má míč odpálit ten, kdo je mu nejblíž, aby nedocházelo ke zbytečným zmatkům," vysvětloval gólman a vyvracel spekulace o tom, že i on stejně jako Kuka přemýšlí o odchodu. "Mám tady smlouvu, je to věc manažera, vše jsou jen spekulace," použil tradiční fráze.

Hráči Synotu litovali, že si z Prahy neodvezli alespoň bod, protože i oni si byli vědomi, že Slavia si momentálně s formou zrovna netyká. "Musíme najít chyby v sobě, domácí nás ničím nepřekvapili," litoval Jakub Bureš, jenž na Slovácko zamířil z Blšan.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 Karviná - Bohemians 1 : 1 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  0 : 0 Jablonec - Zlín 0 : 0 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  4 : 3 Sparta - Ostrava 4 : 3 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články