Hlavní obsah

Plzeň posiluje před Ligou mistrů, z Ostravy přichází bek Řezník

Fotbalisty Plzně posílí ostravský obránce Radim Řezník. Smlouva je těsně před podpisem, dvaadvacetiletý pravý bek a bývalá opora české jednadvacítky by ve Viktorii měl podepsat víceletý kontrakt.

Foto: Sport.cz

Radim Řezník míří z Ostravy do Plzně.

Článek

Řezník vymění poslední tým nejvyšší soutěže za dres mistra a účastníka základní skupiny Ligy mistrů. "Je to těsně před podpisem," řekl ve středu ČTK předseda představenstva Baníku Jakub Kahoun.

Ostravský odchovanec Řezník, který v první lize debutoval v osmnácti letech, se stal na pravém kraji defenzivy stálicí v ostravské sestavě. Před dvěma lety o něj byl zájem i na evropské scéně, jeho odchod však přibrzdily zdravotní problémy a operace kolena.

"Byl jsem tady strašně rád a neodchází se mi lehce. V áčku Baníku jsem už pět let a cítím, že potřebuji změnu. Snem každého fotbalisty je zahrát si Ligu mistrů, a ten se mi teď může splnit," uvedl Řezník pro oficiální web Baníku.

Viktoria v něm získala další posilu na pravou stranu obrany, kde už působí další bývalý ostravský fotbalista František Rajtoral.

Reklama

Související témata: