Hlavní obsah

Řepka si přestup do Příbrami rozmyslí do pondělí

Karel Felt, Sport.cz, Právo

Do pondělí si vzal Tomáš Řepka čas na rozmyšlenou, zda odejde ze Sparty a kývne na nabídku Příbrami či nikoliv. Šéf příbramského klubu Jaroslav Starka je však optimista.

Foto: Petr Horník, Právo

Rozloučí se Tomáš Řepka s Letnou?

Článek

„Řekli jsme Tomášovi naše možnosti, v podstatě na všem jsme se předběžně dohodli. On si vzal den na rozmyšlenou s tím, že se v pondělí znovu sejdeme a v případě dohody podepíše smlouvu a zapojí se do přípravy s mužstvem. Jednání s ním bylo naprosto v pohodě,“ řekl pro Právo a Sport.cz Starka.

„Dostali jsme nabídku a Tomáš si ji teď rozmyslí. Pokud bude s podmínkami souhlasit, v pondělí uzavřeme jednání přestupem do konce této sezóny, tedy 30. 6. 2012. Dál by se vidělo podle zájmu obou stran, ale žádná opce ve hře není,“ uvedl hráčův agent Pavel Paska.

O financích všichni mlčí

Obě strany se dohodly, že nebudou zveřejňovat finanční podmínky. Řepka sám také nechce celou záležitost komentovat, dokud nebude uzavřena. Sparta potvrdila, že mu nebude klást přepážky a bez problémů ho uvolní, byť má na Letné smlouvu do konce sezóny.

Kultovní číslo by mu prý přenechal

Trenér Martin Hašek jej nezařadil ani do kádru pro pondělní utkání v Ostravě. Pokud Řepka do Příbrami přestoupí, měl by už v příštím kole nastoupit na Julisce proti Dukle. S číslem 2 hraje v Příbrami Lukáš Hejda, který je u Litavky na hostování z Letné. Řepkovo kultovní číslo by mu ale prý přenechal a sáhl po jiném.

Reklama

Související témata: