Hlavní obsah

Řepka prožil nejhorší noc. Příbram odmítl, protože se chce prát ve Spartě o místo

Ze Sparty neodešel, protože se chce ještě v letenském týmu poprat o místo v sestavě. Tak vysvětlil zkušený obránce Tomáš Řepka své rozhodnutí nepřestoupit do Příbrami v rozhovoru pro Hitrádio. Případný přestup z letenského klubu bude zvažovat až v zimě. Nabídka středočeského celku podle něj byla férová, ale klubová věrnost mu velí ještě být přínosem pro Spartu.

Foto: Petr Horník, Právo

Tomáš Řepka prožil těžké rozhodování

Článek

Poslední dny prožil při rozhodování těžké chvíle. "Bylo to strašně těžké rozhodování. Jedna z mých nejhorších nocí, nejhorších dnů a období," uvedl fotbalista, podle kterého byla příbramská nabídka velmi vstřícná. "Nabídka byla férová, přímá a vážím si i pana Starky. Ale já jsem prostě sparťan. Ono se to seběhlo strašně rychle, potřeboval jsem víc času na rozmyšlenou," vysvětlil své úterní rozhodnutí.

Teď ho čeká těžká bitva v klubu, v němž je modlou fanoušků. "Doufám, že jsem udělal správně, a zkusím se poprat o místo. Ve fotbale se může stát cokoliv," řekl sedmatřicetiletý stoper.

Je však podle všeho připraven i na možnost, že se na podzim do týmu nedostane. V zimě by tak začal shánět nové angažmá. "Když to prostě nepůjde a ucítím, že jsem udělal maximum, tak v zimě se asi něco rozjede a uvidíme," konstatoval.

Naznačil, že na zahraniční angažmá už nemyslí. "V zimě mi bude 38 let, a to už není žádná hitparáda, takže asi zůstanu doma," dodal. Na jeho rozhodnutí prý bude mít vliv i skutečnost, že s přítelkyní Vlaďkou Erbovou očekávají narození dítěte.

Reklama

Související témata: