Hlavní obsah

Lafatu asi nedoženu, ale chci být mezi střelci druhý, říká Chramosta

MLADÁ BOLESLAV

Mladoboleslavský fotbalový útočník Jan Chramosta se znovu stal katem Teplic. V duelu 9. kola na teplických Stínadlech dal tomuto soupeři pátý gól v posledních šesti vzájemných zápasech! A přispěl k vítězství Středočechů 3:1.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Jan Chramosta -kat Teplic

Článek

„V novinách jsem si v sobotu přečetl, že se mi proti Teplicím střelecky daří a přál jsem si, ať tahle bilance vydrží. Nakonec jsem vstřelil naši třetí branku, kterou jsme si pojistili tři body. Čekal jsem na ni skoro až do závěru utkání, ale jsem rád, že to tam spadlo. Byli jsme produktivní. Teplice si vytvořily řadu šancí, ale neproměnily je, prostě jsme byli šťastnější,“ líčil forvard, který stejně jako tým věnoval vítězství těžce zraněnému záložníkovi Opielovi.

„Lukáš má podle prvních prognóz z teplického zápasu zlomenou nohu, je to pro nás velká ztráta. Určitě nám bude chybět, ale chceme bojovat i za něj,“ podotkl Chramosta.

A pochválil kapitána Kuliče. „Mára se vrátil do sestavy po dvouzápasovém trestu za vyloučení. I ve vedru uběhal celých devadesát minut a prokázal svými přihrávkami, že je velkou osobností v našem kádru,“ poznamenal boleslavský útočník na adresu nejzkušenějšího hráče Středočechů.

Chramosta má na svém kontě v této sezóně už pět ligových gólů. „David Lafata, který vede žebříček střelců, si hraje svojí vlastní soutěž a už ho asi nedoženu. Takže jsem spokojený. Věřím, že se poperu o druhé místo, i když Kweuke ze Sparty je taky dobrým střelcem. Ale na vlastní statistiku nehledím. Byl bych rád, kdyby se prosadili i další kluci z našeho týmu. Třeba jako Ondra Zahustel, který dal v Teplicích svůj premiérový gól v lize a tím vlastně rozhodl celé střetnutí,“ dodal Chramosta.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice