Hlavní obsah

Příbram zahájila přípravu i s Wágnerem, o kterého stojí Plzeň

Fotbalisté Příbrami dnes dopoledne zahájili přípravu na jarní sezonu, do které vstoupí z nečekané šesté příčky v tabulce. U Litavky se zatím na prvním tréninku hlásil i útočník Tomáš Wágner, o jehož služby usiluje mistrovská Plzeň.

Foto: www.fkpribram.cz/

Kouč Příbrami David Vavruška

Článek

"Pořád probíhají jednání mezi námi a Plzní," řekl ČTK ředitel příbramského klubu Petr Větrovský. Velké změny v kádru podle něj Středočeši nechystají. "Případné posílení hodně záleží na tom, zda odejde Wágner," uvedl.

Na startu přípravy chyběli Milan Jurdík a Róbert Valenta, kteří se vrátili z hostování do Sparty. Naopak stoper Lukáš Hejda by měl v Příbrami i na jaře pokračovat.

Středočeši už dále nepočítají s Claudem Videglou, na hostování podle všeho zamíří hráči širšího kádru Martin Macháček, Nikola Djuketič a Jan Mojdl. Trenér David Vavruška do přípravy povolal mladíky Michala Kdolského a Lukáše Brotánka.

Ke změně došlo v realizačním týmu Příbrami. Asistent trenéra bývalý desetibojař Jiří Ryba, který se staral hlavně o kondiční přípravu, z rodinných důvodů odchází do Jablonce. Jeho místo zaujme Marcel Mácha.

Reklama

Související témata: