Hlavní obsah

Liberec jde do přípravy s minimem změn, krátce bude chybět Nezmar

LIBEREC

Se všemi oporami a jen s minimem změn v kádru dnes vstoupili do zimní přípravy fotbalisté Liberce, po podzimní části druhý tým nejvyšší soutěže. Ze stabilních hráčů chyběl na dnešním tréninku pouze univerzál Jan Nezmar, který se kvůli osobním důvodům a po dohodě s koučem Jaroslavem Šilhavým připojí ke spoluhráčům až v pondělí. V pátek Severočeši na pražské FTVS absolvují fyzické testy.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Jiří Štajner (druhý zprava) na tréninku se svými spoluhráči z Libercem.

Článek

Šilhavému se jinak hlásilo 23 fotbalistů. Nováčky v týmu jsou mladík Pavel Bína, který povýšil z B-mužstva, a Zbyněk Musiol. Ten už je hráčem Liberce od léta, ale podzim strávil na hostování ve Viktorii Žižkov. V polovině ledna se připojí také brankář Ondřej Kolář, jenž je nyní s reprezentační osmnáctkou na přípravném turnaji v Rusku.

Brzy by se k týmu měl připojit i sedmnáctiletý nigerijský útočník Moustapha Ndiaye, kterého chce Liberec získat nastálo do svých služeb v létě po dovršení Afričanovy plnoletosti.

Liberecký tým možná opustí stoper Peter Zieris. O něj má zájem druholigové Ústí nad Labem a Zieris by tam mohl na jaře hostovat.

Reklama

Související témata: