Hlavní obsah

Příbram uzavřela dlouhodobou smlouvu se svým trenérem Vavruškou

Vedení fotbalistů Příbrami prodloužilo smlouvu s trenérem Davidem Vavruškou. Délka nového kontraktu nebyla zveřejněna, jde však o dlouhodobý svazek. Středočeský klub nabídl kouči smlouvu jako důkaz spokojenosti s jeho prací. Příbram o tom informovala na svém webu.

Foto: www.fkpribram.cz/

Kouč David Vavruška podepsal s Příbramí nový, dlouhodobý kontakt.

Článek

V devětatřiceti letech nejmladší trenér v první lize působil v Příbrami nejprve jako šéftrenér mládeže, v létě pak povýšil k prvnímu týmu. Z celku, který bojoval o záchranu, vytvořil štiku ligy. Příbram je po podzimu šestá a dala více branek, než za celou předchozí sezónu. Navíc sklízí chválu za předváděnou hru.

"Jsem s prací trenéra Vavrušky velmi spokojen. Fotbal v jeho podání mě po dlouhé době nesmírně baví. David tu odvádí kvalitní práci, dokázal převést práci z dorostu i k ligovému mančaftu," pochválil trenéra prezident klubu Jaroslav Starka. "David je člověk, který bude mít v našem klubu vždy místo. To, že dostal novou smlouvu, je zhodnocení jeho práce s týmem, které hodně věříme," doplnil ředitel klubu Petr Větrovský.

Vavruška si prý prodloužení smlouvy hodně váží. "Bylo to pro mě překvapení, protože kontrakt běžel. Je to uznání práce celého našeho týmu, kde funguje vynikající spolupráce s Frantou Kopačem a Marcelem Máchou i dříve s Jirkou Rybou. Zároveň jsem si ale vědom toho, že fotbal je pro trenéry vrtkavý a každá věc se může zlomit během měsíce. Jsem ale moc rád, když vedení stálo o to, aby se smlouva prodloužila," řekl Vavruška pro klubový web.

Reklama

Související témata: